Referencer

Billede:
BELLA_04BELLA_02BELLA_01BELLA_08
 1. Navn:

  Bella Center - Bella Arena

 2. Entreprenør:

  Solstra

 3. Arkitekt:

  Sangberg, Cobe, Vilhelm Lauritzen

 4. I Bella Centers nye kongres- og udstillingshal, Bella Arena, har vi etableret et mobilvægsanlæg, der kan opdele den 7.000 m2 store hal i  7 mindre rum med mange kombinationer. 

  Anlægget består af 200 stk. 12 m høje elementer, Hufcor 600 med overflader i lakeret stål. Vægelementerne har udskydelige tætninger mod skinne og gulv, hvor gulvtætningen sikrer, at væggen kan optage endog meget store udsving i den bærende konstruktion. Udsving, der kan skyldes snelast, men også, at der ophænges tungere ting i konstruktionerne. Mobilvæggens 200 elementer vejer i sig selv mere end 150 tons.

  I væggen er der indsat  i alt 22 dobbeltdøre, som adgang mellem de forskellige rum - og som flugtvej, når alle vægelementer er opsat.

  Når væggene ikke anvendes køres de ud i 4 parkeringer, hvor væggene ved hjælp af styretapper placeres på rette plads, så elementerne let kan køres ud i den opstilling, der ønskes, når de igen skal i funktion.

  En super spændende opgave, der kaldte på både vores og vores leverandørers erfaring og ekspertise. 

  Vi udfører gennemgang og service på anlægget halvårligt og sørger på den måde for, at væggene er funktionsdygtige - og at anlæggets levetid forlænges.

 Bjarne Krag ApS – Kokkedal Industripark 2A, st., 2980 Kokkedal

Tlf.: +45 49 14 22 50 – E-mail: bk@bjarne-krag.dk