Produkter OLD

Navn:

Toiletvægge

Teknisk Data:
Tekst:

Inddeling af toiletrum, bruserum og omklædningsrum er i rivende udvikling. Derfor har vi udviklet vores program med nye vægsystemer, hvor designindholdet er højt. Vi har indgået samarbejde med Europas førende producent Kemmlit, der bl.a. har opnået designprisen Red Dot Award for flere af sine nyeste produkter. Dermed kan vi tilbyde et samlet udvalg af løsninger og funktioner, der kan dække en bred vifte af behov. 


Især har vi udviklet en række gulv til loft løsninger, hvor rumhøje paneler sikrer elegante løsninger og en beskyttelse af privatsfæren. Dermed er produkternes anvendelsmuligheder bredere end før. Samtidig tilbydes nye muligheder og variationer indenfor beslag og som en særlig nyhed stanggrebet med indbygget LED-lys for fri/optaget markering. 


Vægpaneler tilbydes i hærdet glas, lamineret/hærdet glas, kompaktlaminat, træfiberplader med melaminlaminat og sandwichpaneler med overflader i stål, aluminium og højtrykslaminat. Paneltykkelserne varierer fra 8 mm hærdet glas til 42 mm laminatsandwich - og som seneste nyhed tilbydes SaniQub, der har en vægtykkelse på 156 mm. Den har så integreret, papirholder, beholder til affald og hygiejnebind samt WC-børsteholder. De mange muligheder kan i vidt omfang kombineres og giver grundlag for at dække de fleste behov. Samtidig er vi gerne med til at foretage tilpasninger eller nyudviklinger, hvor vores og Kemmlits specialekspertise stilles til rådighed for brugere og rådgivere for at nå en optimal løsning. 


Se også vores program i spanske vægge

Se toiletvægge - referencer.Kemmlit-LOGO

Billede:
ForrigeNæsteForrigeNæsteForrigeNæsteForrigeNæsteForrigeNæsteForrigeNæste

 Bjarne Krag ApS – Kokkedal Industripark 2A, st., 2980 Kokkedal

Tlf.: +45 49 14 22 50 – E-mail: bk@bjarne-krag.dk